Alla inlägg under februari 2011

Av Isabella - 9 februari 2011 15:42

Jag skulle verkligen vilja ha en massa Stig Lindberg saker. Blandade saker. Det behöver inte höra ihop alls. Ett tefat här en askkopp där.


             


Så himla fina saker. Jag gillar berså mest tror jag. Men hans stengods är ju oemotståndligt vackert. Tycker jag.

Av Isabella - 8 februari 2011 18:08

Jag glömde lägga in bilder på sushin jag gjorde i lördags. Så himla intressant är det kanske inte. Men jag är så stolt.


    Laxen är rökt. Det är därför den har en så konstig färg. Den ser typ rutten ut.

Av Isabella - 8 februari 2011 15:27


Alltså. Jag har ingenting att säga. För inga ord räcker till nu igen. Det finns inga ord som beskriver min avsky och sorg över detta klipp.


Det jag undrar över också är, varför hon snott Sandra Bullocks röst..?

Av Isabella - 8 februari 2011 11:36

Fy fan. I morse när sambo skulle gå till jobbet (sambo går till jobbet klockan sex) så öppnade jag dörren så katterna kunde komma in och lägga sig hos mig. Sambo gillar inte att sova med katterna och NU FÖRSTÅR JAG VARFÖR!!! Hugo rantade runt på min kropp så fort jag hade somnat till. Fram. Tillbaka. Fram. Tillbaka. Till slut blev jag sur och kastade ner honom från sängen. Jag somnade om. Då kom han smygande. Fram. Tillbaka. Fram. Tillbaka. Jävla pisskatt!! Jag kastade ner honom igen. Jag somnade om. Då vaknade jag av ett jävla prasslande. Prassel. Prassel. Prassel. Jävla fetish Hugo har för sig. Han slickar på plastpåsar. Han ääääälskar att slicka på plastpåsar. Då fick jag nog och tog ut båda katterna och stängde dörren. Jag la mig i sängen och hörde att Hugo började slicka på plastpåsen till papperskorgen vid skrivbordet. Prassel, prassel, prassel, prassel. Till slut, vid åtta kunde jag somna och sova en timme. Nu kräks jag. Good days, and bad days. This is a bad one.


Igår så var jag sugen på karra. Så jag gick och handlade karra. Jag åt massor med karra. Det är nog därför jag mår så himlans dåligt idag. Jag har inte ätit godis på typ fyra månader. För jag vet nämligen att jag mår inte så bra av det. Men igår goffade jag godis som om det inte fanns någon morgondag. Det var inte värt det.



Av Isabella - 7 februari 2011 15:24

Sammisen fyller år idag! Hurra, hurra, hurra!

Mu.

Av Isabella - 7 februari 2011 11:02

Jag vill vara på min bondgård idag. Jag vill bo där.


 

Av Isabella - 6 februari 2011 17:35

Henrik. Min älskade, älskade, älskade hjälte. Min hälft. Du är min. Jag vet det. Jag känner det. Känslan av att vi har varandra, den känslan finns i mig. Tryggt gungar den i mitt allra innersta rum. Att du finns för mig. Du håller hårt i mig när det blir svårt. Du lutar din kropp mot min när du behöver fly och vila. Jag älskar det varje dag. Hela tiden som vi har varandra, hela den tiden, är jag rädd om. Jag bevarar den tiden. Jag är tacksam, så oerhört tacksam, för att du hör så bra ihop med mig. Tänk att en människa så oerhörd och komplett har en bestämd plats hos mig. Att en människa som han, hör ihop med mig. Vilken härlig värld vi lever i, när jag får dela det hemska och sagolika med honom. Kärleken tillhör oss.

Av Isabella - 5 februari 2011 19:36

Idag har vi varit hos mormis en snabbis, mamma och långa farbrorn skulle dit och haffa grejjer. Långa farbrorn hade fixat sopsäckar och plast till möbler eftersom att vi ska flytta. Det var hyggligt av honom. Mamma hade köpt ett par mamma-jeans till mig och haklappar och t-shirt till bebis. Jag hade så klart ett illamående som gjorde så jag kastade upp bulle och kaffe. Mums som Maria Montazami skulle sagt.


Vi bagav oss från mormis och sambo var tvungen att stanna bilen en stund så jag kunde kasta upp lite till av bullen jag ätit. Yum yum.


Vi åkte förbi babyland på vägen hem. Det var mysigt. Jag började gråta på parkeringen för jag är så kär i sambo. Hormoner..? Vilka..? Vem..?


Jag skulle få välja mat idag. Jag valde att göra sushi. Ja, jag ska göra sushi. Mamasushi. Vi får väl se hur det går. Vägen hoppas jag.


Isabella hjärta Henrik så jävla sjukt mycket! Så där så man bli rsnurrig!

Ovido - Quiz & Flashcards