Alla inlägg under februari 2011

Av Isabella - 21 februari 2011 18:39

Idag har jag tittat på film och packat. Jag har inte spytt idag. Det är så himla skönt när jag inte spyr. Det är skönt för tandköttet, för jag behöver inte borsta tänderna stup i kvarten. Det är skönt för halsen, för jag slipper magsyra i halsen. Det är skönt för huvudet, för huvudvärken håller sig på sitt hörn när jag har mat i magen. Det är mindre skönt för magen, för den är inte van att vara mätt. Bebis får det ganska trångt därinne nu. Hähähä. Trängre kommer det bli viskar jag till bebis och petar lite på honom där han ligger därinne och sparkas. Så, som rubriken lyder, tack så hjärtligt för idag. Nu orkar jag med ett antal skitdagar om de skulle komma. Kärleken till bebis växer och får utrymme dessa dagar. Fan, vad jag gillar det!


Är gräsänka ikväll.


Min man han ska på hockey, på hovet han ska vaaaa.

Han ska skrika hela kvällen, och hejja det han ska!

Ooooo, ooohooowowow.

För idag så mår jag braaaahaaaahaaaahaaa.


Sjunger till melodin av gräsänklingsblues. Hittar på nya rader allt eftersom.

Av Isabella - 21 februari 2011 11:34


I helgen har jag varit gräsänka. Varje gång jag är det så sjunger jag denna. Det kan vara världens bästa låt.



Kanske att denna är snäppet bättre. Povel Rammel är det bästa man kan lyssna på. Jämt. Jag och Stefan och mosteringring sjöng alltid den här, högt uppe på berget och itma hoha. Tänk vad skoj det var. Anywho så är Povel ett ess. Han vinner över allt.


Så i lördags var jag ensammen. Jag passade på att baka lite på kvällskvisten.

  Ser väl inte sådär ljuvligt ut innan det varit i ugnen.


  Men titta vad mumsigt det ser ut efter. Kokostoppar. Jag åt skitmånga för att jag äter allt jag kommer åt nu, vare sig jag spyr upp det eller inte. Sen ligger jag helt stilla för att det ska sjunka ner till tarmarna.Ibland funkar det. Ibland funkar det inte.


 

Jag har druckit juice också. Den här lär jag aldrig köpa igen. Den var svinäcklig. Smakar det morsan tvingade i en när man va magsjuk. Smakar likadant på vägen upp. När det skvätte i hela badkaret, blå-lila stänk på vitt kakel. Så smakar det.

Av Isabella - 19 februari 2011 11:37

Nu ska jag prova att lägga upp en video utan youtube-länk.



 

Av Isabella - 18 februari 2011 14:12





Jag har en del frågor och saker att säga gällande detta absurda uttalande. Jag vill poängtera att hon pratar med vår statsminister. Säga vad man vill om Fredrik Reinfeldt. Jag tycker han är vidrig, men han är vår statsminister för bövelen. Hon gör alltså den missberäkningen i rikstan. Really?  Really??? Va i helvete! Det där är så tragiskt så det blir roligt. Det är så fruktansvärt pinsamt. Jag lider med denna arma kvinna. Stackars jävla henne alltså. Sen kommer vi till frågorna. Vad har hon skrivit på fusklappen? Har hon skrivit det med siffror, 40.000.000.000.000:-? Eller har hon skrivit med bokstäver, fyrtiotusenmiljarder kronor? Eller har hon blandat runt lite, 40tusen miljarder:-? En annan sak jag undrar är varför inte Kent Ekeroth inte ger henne en liten "heads up" om att hon är lite fel ute..? Jaja. det är dessa "vi" alltså röstat in i rikstaden. Nu "vikarierade" hon för någon som var sjuk. Men det blir ju lite clownpolitik när man inte har en hygglig ersättare för rikstadsledamöter. Något som är ganska skrämmande är att det är den högre siffran som stämmer. Alltså inte 400.000 euro. Utan 40.000.000.000.000:-



Nu till ett lite härligare klipp. Jag älskar detta klipp. Jag verkligen älskar det. Låten är ju underbar. Texten är genialisk.


Av Isabella - 17 februari 2011 18:35

Jag känner mig så otillräcklig. Jag kan inte ens bära och nära mitt eget barn. Han är inte ens klar och redan är jag en dålig mamma. Jag vet att sanningen inte är så enkel men idag är jag så ynklig. Känner mig uttömd.


 

Jag har i alla fall varit och handlat juice idag. Så jag gör det jag kan.


Något som är härligt är att bebis är livlig trots bristen på näring. Jag låg i badet, och helt plötsligt bara gungar vattnet till. Sen en gång till. Och igen. Magen gungade till i vattnet med härlig bubblor i. Det var härligt. Jag har inte ihjäl honom. Det är ju alltid en tröst.

Av Isabella - 17 februari 2011 15:50

I morse (eller jag skulle kalla det i natt) klockan fem ungefär så vaknade jag av ett vackert sken genom gardinerna. Jag låg och tittade sömndrucken på mönstrena det bildade på tapeten. Sen började en bil tuta. Det tutade i ungefär tio minuter i streck. (Fan vad svårt att veta om det ska vara streck, eller sträck.) Sambo vaknade och undrar ordagrant vad helvete det är som händer. Jag drog undan gardinerna, och ser att min kompis sambos bil står i lågor. Då menar jag verkligen lågor, som att det är en majbrasa. Det är vackert men ruskigt skrämmande. Sambo säger, ring ettetttvå! Jag ringer, dem svarar med att det redan är larmat, brandbil på väg. Jag råkar veta att kompisen jag har träffade hennes sambo innan han separerat från sin fru. Det är en smutsig historia mellan de tre. Vänskap och äktenskap passar uppenbarligen inte så bra ihop med otrohet och lögner. Hade jag varit hans fru kan jag inte garantera att inte jag också tuttat eld på hans nya bil. Men men. Jag tog en suddig bild med skakiga morgon-händer genom en smutsig ruta.


 

Av Isabella - 16 februari 2011 10:35

Jag har just slagit mig ner i soffan. Jag är helt kallsvettig. Helt slut redan, och dagen har fan inte ens börjat.


Jag har i alla fall varit på mvc. Det finns en barnmorska där (tyvärr inte min) som är helt underbar. Hon pratar sådär milt med en. Inte daltande eller med bebisspråk som vissa gör. Utan omhändertagande. Hon är rolig och snäll. Hon bad mig kissa i en kopp. Det kom ungefär tre droppar. Men hon kunde ta prov på det. Det fanns ketoner i riklig mängd i kisset sa hon till mig. Hm? Ketoner? Låter som något en superhjälte äter. Det innebär att jag inte får tillräckligt med näring, typ socker. Barnet behöver det för sin utveckling av hjärnan. 


Läkaren som jag träffade sa att jag skulle äta kalla vindruvor och dricka skitkall juice. Jag ryser till när hon säger det för att jag vet att juice är det äckligaste som finns att spy. Jag spyr hellre kattsand. Men hon sa att jag skulle försöka få i mig en halv deciliter typ var tioende minut. På fullaste allvar nu, så undrar jag om det finns någon som tror att man kan jobba i en fabrik under de förutsättningarna..? Jag vägde mig också. Det känns väldigt surrealistiskt att stå på en våg och hjärtat slår till och nästan krossas när jag ser att jag gått ner ett kilo. Jag skulle fan bli skitglad om jag kommit under 88 i vanliga fall. Hm.


Inga pengar har jag heller så jag kan gå och köpa den där nedrans juicen heller. Rumpnisse. Jag får nöja mig med saft utan socker eller sötningsmedel. Låter väl bra? Suck och stön, jävla kön!

Ovido - Quiz & Flashcards