Alla inlägg under april 2011

Av Isabella - 23 april 2011 10:06

Igår var vi och köpte blomlådor och blomjord. Vi köpte ett bord och fyra skitbilliga klappstolar också så vi har något att sitta på. Eftersom att jag blev otålig när universum skulle ta sån jävla tid på sig att skicka mig min solstol så får jag sitta på klappstol så länge. Det gör inget, det är mysigt det med. Sambo och jag spelade kort på ballkongen senare på kvällen när vi var klara.


Vi har blivit svennebanan. Det är sanningen.


 

  Det är djurgårdens färger om någon missade det. :) Det tog ett tag innan vi fick till det ordentligt. Men plantagen är kul att vara på när det är långfredag och sol.Ingen annan hade ju tänkt plantera blommor. Nääädå.


  Planterade om fikusen också. Jag älskar ordet fikus. Världens kanske bästa ord. Den har jag planterat i mitt sjukt snygga höganäskrus. Pensionärsvarning på mig. Ganska ofta nu mera.


  Garderobsväxten (om den heter så? Ingen aning.) blev också omflyttad.


  Så jävla schyssta stolar. Värsta high maintenance. Big pimpin.


Ikväll ska vi till svärpäronen. Det ryktas om lamm. Får se. Är lite illamående idag så jag hoppas för bövelen att det går över tills ikväll.

Av Isabella - 22 april 2011 10:29

Så tycker jag att det är ruskigt jobbigt att mina syskon bor så långt bort från mig. Jag tycker att det är skitjobbigt att inte kunna pussa på mina brorsöner när jag känner för det. Det suger att inte bara kunna bjuda över dem på en grill-kväll eller bara kolla på en rutten film tillsammans. Det är jävligt kråkigt tycker jag.

Av Isabella - 21 april 2011 13:00

Vi har sol på vår ballkong hela dagarna. Vi har inga utemöbler. Jag vill inte sitta på en trästol eller på ballkongens golv. Så, du som är allsmäktig, (jag är inte religiös, kanske är ett plus om man ska få saker?) kan väl skicka över en solstol till mig? Bild nedan. Det skulle göra mig glad. Då kan jag fläska på ballkongen på dagarna. :) Vi har en deal nu utgår jag från? Bra. Tack på förhand kram Isabella.


   


Alltså, jag är inte en människa som lägger mycket värde i ting på det sättet. Men det liksom skulle bara vara skönt att glassa i den. Om inte, kära du, så glassar jag i mormis gamla fotölj, mig går det ingen nåd på. Vill ju inte att du ska tro att jag är girig liksom, så här när vi pratar för första gången. Ha det bra så länge.

Av Isabella - 20 april 2011 11:09

Igårkväll, när jag mådde lite bättre så kollade vi lite på vagnar på blocket. Då hittade vi en Brio "happy" kombi, hårdlift, vändbar, svart, osliten. 2700:-. Jag mejlade, hon svarade att det skulle komma ett par imorgon (idag) och kolla på vagnen. Fan tänkte jag snabbt och läste vidare. Men är den såld då så är den. Jag frågade om vi fick komma i kväll (igårkväll) och titta på den. Hon sa att vi absolut fick det. Tjoho tänkte jag, så sambo ringde plånboken (svärmor). Hon var ju självklart tvungen att visa hundra andra vagnar på blocket först. samtidigt som hon poängterar att det är vi som väljer, meeeeeen hon vill ju bara visa.


Hur som så åker vi dit och kommer hem med vagn. Så jävla awsome!


Den är så fin. Enkel också, inga jävla hyperkomboväxelswivelwhateverthenameis extra prylar. Bara liggdel, sittdel, regnskydd, myggnät. perfekt. Svart, utan speciella sömmar eller annat utstickande. Nice. Värsta kapet.


Svärmor sa i bilen på väg därifrån att vi får ha den i deras förråd. Värsta gulligt, så slipper den stå här och ta plats i onödan.


Jag lägger in en annan bild, (lånad från blocket) på en likadan vagn. Våran ser fräshare ut helt klart. Men det är den modellen i alla fall. Snygg som fan! Plus att den heter happy. Det passar, att få barn gör en riktigt happy faktiskt!


 

Av Isabella - 19 april 2011 20:18

         

Av Isabella - 19 april 2011 12:59

..skitdag!

Av Isabella - 18 april 2011 12:30

Min finaste. Min bästaste vän. Han är så himla kul. Han är så jävla snygg. Han är som klippt och skuren, alldeles för mig. Han vet precis hur han ska hantera mig. Hur han ska behandla mig, hur han inte ska behandla mig.


Han säger till mig samtidigt som han tar på min mage, "du är så duktig på att göra lasagne."


Han ger mig sådan lycka. Lycka och trygghet jag aldrig känt förut.


Vår fina familj.

Av Isabella - 14 april 2011 14:03

Fy fan vad man ångrar grejer man gjort i stundens hetta.


Fick brev från kronkalle idag. Tjoho, tänkte jag. Äntligen ska dem dra pengar ifrån en inkomst som jag fan inte har. Helvete. Tänk vad man skulle göra för att kunna få saker ogjort. Tänk vad skönt det skulle vara om jag kunde få betala på en skuld med bra ränta och inte ha prick. Det är inte skulden i sig som gör att jag har panik. Det är att ha så jävla lite pengar över sen. När jag jobbar, så drar kronofogden nästan 7000:- av min lön. Nu när jag är sjuk så drar de 80:- per dag vilket blir 2240:-. Jag ska betala hyra, mat, fackavgift, el, tv, telefon, och allt annat som man behöver betala med 8753:-. Jag vet att det finns folk som klarar sig på hälften. Men det är så jävla sugigt bara. För jag klarar mig inte.


Det skulle sitta så fint med ett trevligt lån, som jag betalar 2000:- på i månaden. Då skulle jag anse mig vara sjukt rik varje månad. Plus att efter två år skulle den där äckliga pricken vara borta. Plus att efter tio år skulle jag vara skuldfri. Då kan vi köpa ett hus sen. Drömmar.


Fan, idag känner jag mig som slajm på havets djupaste botten. Usch.


Men det är fint väder.

Ovido - Quiz & Flashcards